Photobucket
Full House
click on the dropdown menu to navigate through this blog

UPDATE ABOUT SAMIDA
Saturday, April 9, 2016 ★ 11:53 AM │ (0) angels


first sekali, taktahu la ada yg baca ke tak HAHAHAHAH sbb dah berabad kot tak update :-3

dulu lain, sekarang lain hahahahah serius ah dulu budak budak lagi kami ni huehue tak busy sgt tapi sekarang dah bsr sikit dah so memasing busy hal memasing maka akhirnya bersawang la blog ini. aku (huda) rasa bdk lagi 2 ekoq tu maybe dah lupa kewujudan blog ni siot betul hahahah takpe la janji persahabatan kita bertiga takkan dilupakan. ini aku pun saje tergerak nak menaip. pelik tapi benar sebenarnya aku suka menaip well maybe sebab tak sepenat menulis kot. so bina and aida dah officially 18 y/o while me, i'm still 17 till 14 july this year hihu. result spm kitorang, kitorang terima dgn reda. reda kan bina? aida? kan kan? kitorang tak berjaya dpt straight A tapi klu tu rezeki Allah nak bagi, mesti ada hikmahnya ye dok? Allah is the best planner, cyeah!

oh ya, bina dah settle dah dgn lesen kereta motor dia. aku dgn aida masih merangkak lagi nak amek lesen. baru haritu settle ujian komp. even nervous, alhamdulillah lulus jgak. btw ekceli mula mula aku taktahu aida pun daftar lesen sama dgn aku. masa hari nak pi ceramah tu barula memasing buat muka terkejut sengih sengih sbb tak sangka akan dpt member utk amek lesen ni. klu takde aida, mmg mereput dgn janggalnya la aku ni. aku dah la pemalu gila namatey lol. hm apa lagi ya nak update hm /garu kepala/ hmmmm lps ni kitorang sambung belajar. masih taktahu lagi kat mne. 

ok personally aku sgt rindu sekolah. sangat sangat. and not to forget, asrama too. sumpeh. aku tak sangka aku akan rindu masakan dm (dewan makan) satu hari nanti and that hari is today. i mean, klu dulu setiap kali turun mkn, ada je yg merungut. tak sdp la, kurang gula la, kurang garam la, masin sgt, pedas sgt, sayur dah lama, sayur tak fresh pe semua tapi hari ni, tu la yg aku and member seasrama rindu. maybe nak merungut tu kot yg kitorang rindu hahahah sbb klu sorang komen, yg lain kemain setuju macam mesyuarat JKKKKK kampung XD and one more thing, tak sangka aku akan rindu nak buat homework kahkahkah sbb skrng ni aku rindu nak feel malas buat hw bila tahu subjek tu takde dalam jadual esok (TAKENOTE: jgn contohi saia yg suka menangguhkan kerja) or feel rajin nak buat hw bila esok ada subjek tu dalam jadual and lebih lebih lagi waktu first sbb klu waktu lps rehat, aku sanggup tak pi kantin utk siapkan homework tu hahahah itu pun klu nasib baik cikgu disiplin tak ronda kls ke kls masa rehat sbb masa rehat, sekolah aku kena kosongkan kelas {*}_{*} tapi jarang la cikgu disiplin ronda sbb dia pun lapar jgak, nak makan kat kantin hoho. aku mmg suka betul buat kerja last minute (TAKENOTE: org yg pakar dalam bidang buat kerja last minute je boleh buat kerja last minute)

well, org kata hidup kat U nanti seksa. tak cukup tido sbb kena siapkan assignments. hm. aku tertanya tanya, boleh ke org yg pakar buat kerja last minute cam aku ni hidup kat U nanti HAHAHAHA aku rasa susah nak hidup so azam aku klu dpt rezeki sambung belajar mane mane nanti, aku tak ubah diri aku yg pemalas tahap dewa ni bertukar kpd ultraman max org yg rajin tahap dewa huuuu makhluk yg sdg membaca ni, doakan saya dipermudahkan menjadi seorang yg rajin. org kata klu pandai tapi tak rajin. useless. org tak pandai tapi rajin, useful. hahahah. ye la kan, klu kerja pun, majikan mana yg taknak perkerja rajin. huuu. ok la hmm sampai sini je kot. ok klu nak tengok kitorang update lagi, tunggu la kot kira kira lps dah graduate dari U nanti maybe aku update lagi. tu pun klu aku ingat kewujudan blog ni hahahah sbb tengok la skrng ni, time kitorang dah habis sekolah, baru aku update hoho okbye, assalamualaikum. nah love <3 <3 <3

Photobucket
OLDER POST |
SAMIDA
meet the big beauty boss

Hye,Hye,Hye. ehem. Blog ni actually ade tiga boss. Boss? haha. *Sukati la hoih. Satu : Amirah Huda, dia nie yang selalu update blog. Dia cantikk. *huahua Dua : Paudziah Aida,dia lovely. Tiga : Nur Sabrina, dia... brutal *haha dia...(saya tak tau nak descripe diri saya lohh)! Why we choose GengTamanDamai as this website name ? 1. Dah takde idea lain mungkin.. 2. Taman Damai ni nama taman perumahan kitorang, tapi sekarang huda je kat taman tu. Sabrina and Aida dah pindah dah.SobSob. walaubagaimanapun yang terjadi, kitorang still BestFriend sampai sekarang. Kitorang sekepala ! Gambar kat tepi tu (nampak tak)? Tu Bias kami. Tahu apa itu bias? Taktau kalau,sila tanya saudara mara terdekat yang minat k-pop ekk. Tu Park Ki Woong! Tu kitorang punyehh*muehehe.Hah! Meet us in twitter, do follow kami #TeamFollowBack HudaAidaSabina. Papai~
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Links & Contacts
Nak Exchange links? Boleh mention dekat chatbox okey, no probb~


Sabrina Next?

Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
UPDATE ABOUT SAMIDA
Saturday, April 9, 2016 ★ 11:53 AM │ (0) angels


first sekali, taktahu la ada yg baca ke tak HAHAHAHAH sbb dah berabad kot tak update :-3

dulu lain, sekarang lain hahahahah serius ah dulu budak budak lagi kami ni huehue tak busy sgt tapi sekarang dah bsr sikit dah so memasing busy hal memasing maka akhirnya bersawang la blog ini. aku (huda) rasa bdk lagi 2 ekoq tu maybe dah lupa kewujudan blog ni siot betul hahahah takpe la janji persahabatan kita bertiga takkan dilupakan. ini aku pun saje tergerak nak menaip. pelik tapi benar sebenarnya aku suka menaip well maybe sebab tak sepenat menulis kot. so bina and aida dah officially 18 y/o while me, i'm still 17 till 14 july this year hihu. result spm kitorang, kitorang terima dgn reda. reda kan bina? aida? kan kan? kitorang tak berjaya dpt straight A tapi klu tu rezeki Allah nak bagi, mesti ada hikmahnya ye dok? Allah is the best planner, cyeah!

oh ya, bina dah settle dah dgn lesen kereta motor dia. aku dgn aida masih merangkak lagi nak amek lesen. baru haritu settle ujian komp. even nervous, alhamdulillah lulus jgak. btw ekceli mula mula aku taktahu aida pun daftar lesen sama dgn aku. masa hari nak pi ceramah tu barula memasing buat muka terkejut sengih sengih sbb tak sangka akan dpt member utk amek lesen ni. klu takde aida, mmg mereput dgn janggalnya la aku ni. aku dah la pemalu gila namatey lol. hm apa lagi ya nak update hm /garu kepala/ hmmmm lps ni kitorang sambung belajar. masih taktahu lagi kat mne. 

ok personally aku sgt rindu sekolah. sangat sangat. and not to forget, asrama too. sumpeh. aku tak sangka aku akan rindu masakan dm (dewan makan) satu hari nanti and that hari is today. i mean, klu dulu setiap kali turun mkn, ada je yg merungut. tak sdp la, kurang gula la, kurang garam la, masin sgt, pedas sgt, sayur dah lama, sayur tak fresh pe semua tapi hari ni, tu la yg aku and member seasrama rindu. maybe nak merungut tu kot yg kitorang rindu hahahah sbb klu sorang komen, yg lain kemain setuju macam mesyuarat JKKKKK kampung XD and one more thing, tak sangka aku akan rindu nak buat homework kahkahkah sbb skrng ni aku rindu nak feel malas buat hw bila tahu subjek tu takde dalam jadual esok (TAKENOTE: jgn contohi saia yg suka menangguhkan kerja) or feel rajin nak buat hw bila esok ada subjek tu dalam jadual and lebih lebih lagi waktu first sbb klu waktu lps rehat, aku sanggup tak pi kantin utk siapkan homework tu hahahah itu pun klu nasib baik cikgu disiplin tak ronda kls ke kls masa rehat sbb masa rehat, sekolah aku kena kosongkan kelas {*}_{*} tapi jarang la cikgu disiplin ronda sbb dia pun lapar jgak, nak makan kat kantin hoho. aku mmg suka betul buat kerja last minute (TAKENOTE: org yg pakar dalam bidang buat kerja last minute je boleh buat kerja last minute)

well, org kata hidup kat U nanti seksa. tak cukup tido sbb kena siapkan assignments. hm. aku tertanya tanya, boleh ke org yg pakar buat kerja last minute cam aku ni hidup kat U nanti HAHAHAHA aku rasa susah nak hidup so azam aku klu dpt rezeki sambung belajar mane mane nanti, aku tak ubah diri aku yg pemalas tahap dewa ni bertukar kpd ultraman max org yg rajin tahap dewa huuuu makhluk yg sdg membaca ni, doakan saya dipermudahkan menjadi seorang yg rajin. org kata klu pandai tapi tak rajin. useless. org tak pandai tapi rajin, useful. hahahah. ye la kan, klu kerja pun, majikan mana yg taknak perkerja rajin. huuu. ok la hmm sampai sini je kot. ok klu nak tengok kitorang update lagi, tunggu la kot kira kira lps dah graduate dari U nanti maybe aku update lagi. tu pun klu aku ingat kewujudan blog ni hahahah sbb tengok la skrng ni, time kitorang dah habis sekolah, baru aku update hoho okbye, assalamualaikum. nah love <3 <3 <3

Photobucket
OLDER POST |